Náhradné diely na vozidlá BMW

Ako zistím ktorý je ten správny filter pevných častíc pre moje BMW?

Pre vozidlá BMW je veľmi jednoduché priradiť presný náhradný diel. Existujú stránky, kde na základe vášho VIN kódu okamžite získate presný zoznam náhradných dielov na vaše vozidlo aj s kódmi produktu priamo od výrobcu.

Napríklad hľadáte DPF filter BMW a neviete ktorý bude pasovať na vaše vozidlo. Stačí, keď vložíte váš VIN kód na stránke http://bmwfans.info/parts-catalog/ ,  systém vám vyhodí presný názov vášho modelu, kód motora, ročník.

Následne máte možnosť listovať v náhradných dieloch. Kliknete do časti EXHAUST SYSTEM (v preklade: výfukový systém) a presne tam nájdete aj váš BMW DPF filter. Pri filtri  je vždy uvedený OE kód. Tento kód je jedinečným označením konkrétneho náhradného dielu. Pod týmto kódom hľadajte DPF filter v našom eshope. OE kód v eshope je možné zadať aj vo fulltextovom vyhľadávaní nášho internetového eshopu. Nezabúdajte, že cena na uvedenom webe je za originál BMW DPF filter. U nás máme v ponuke filtre pevných častíc od druhovýrobcov za podstatne lepšie ceny. Predávame predovšetkým filtre poľského (JMJ) a anglického výrobcu (Cats and Pipes). Pri vozidlách BMW by sa dalo povedať, že poľský je zhruba o 40% lacnejší než filter anglický.

Pokiaľ sa OE kód nezhoduje s tým, čo máme v eshope, tak nás prosím kontaktujte. Radi vám pohľadáme správny BMW DPF filter. K dispozícií máme množstvo katalógov od viacerých výrobcov filtrov pevných častíc. Práve vďaka tomu vieme presne dohľadať to, čo potrebujete.

 

1410974793